Du i Fokus
Hem & Inredning

Silver och rostfritt i fokus hos Cervera våren 2017

skriv ut
Allt är inte guld som glimmar. Hos Cervera dominerar silver och rostfria material bland heminredningsnyheterna i vår.

Enligt Cervera är 2017 de vita metallernas år. I det egna varumärket, Table Top Stories, utökas den redan populära glasserien Romance som nu även kommer med elegant silverdekor. Serien omfattar en champagneskål som också passar bra för dessert och ett dricksglas i klassisk tumblermodell.

I serien Rumours, som också ingår i Cerveras Table Top Stories, lanseras ett flertal nya produkter, bland annat ett silverfärgat fat i form av en fjäder. Fatet är en stilfull inredningsdetalj i sig, men kan också användas vid servering av snittar eller i hallen som nyckelförvaring.

– Varma metaller såsom guld, koppar och mässing står fortfarande högt i kurs, men 2017 är det silver och kalla metaller som gäller, säger Erika Dalle, marknadschef på Cervera.

Idag utgörs Table Top Stories av följande serier:

Celebration
Är serien som firar stunderna fulla av förväntan. Med fina detaljer i all enkelhet gör den varje fest till en stund att minnas.

Secrets
Är serien som doftar middagar och tillställningar från förr. Och precis som hemligheter är till för att delas, är denna serie perfekt att umgås kring för att dela livets goda hemligheter.

Rumours
Är en serie som med elegans väcker aptit på både spännande smaker och nyfikna samtal. Okomplicerat och samtidigt självklar, är den generös med att lyfta fram det som serveras.

Memories
Den lantligt romatiska serien Memories innehåller många delar som alla passar tillsammans. I serien finner du muggar, tegods, tallrikar, assietter, salladsskålar, äggkoppar och portionsskålar.

Delight
En fin rustik gratängform från Delight som passar lika bra för matpajer som för desserter.

 

Text och bild – pressmaterial

Visited 15 times, 1 visit(s) today