Du i Fokus
Hälsa & Motion

FlipBelt – funktionell förvaring för aktiva

skriv ut
Alla som tränar har säkert stött på problemet: var sjutton ska man göra av telefonen, nycklarna och allt annat som man måste ha med sig på en löptur eller ett träningspass? Visst kan man ha telefonen i en ficka på armen och nycklarna i den lilla fickan som finns bak på löparbyxan men mer än så får man inte plats med. Alla kan heller inte ha telefonen på armen utan att det skaver och gör ont.

Nu finns det en lösning! Lösningen heter FlipBelt och är en fiffig tubliknande strumpa som man kliver i och har runt höfterna. Den är töjbar och man får plats med massor med prylar utan att den blir för tung och glider ner. Den sitter som en smäck så länge man väljer rätt storlek.

Vi har testat att springa, hoppa, jobba i trädgården och en massa annat och den funkar fantastiskt bra! FlipBelt följer med i rörelserna, sitter där den ska och får plats under ytterkläderna utan problem. Dessutom ser den ut som den hör till kläderna vilket vi tycker är ett plus.

Precis som de flesta träningskläder är designade idag, är också FlipBelt anpassat för funktion. Den är tillverkad av en fukttransporterande spandex-lycrablandning och sitter perfekt på höften. Bältet finns i 9 färger och 5 olika storlekar.

 

Bild och text – Marlene Rindå Jikita

 

Visited 12 times, 1 visit(s) today