Pasta med bacon- och spenatsås
4 portioner
- 1 stor burk majskorn (häll av vätskan)
- 1 röd chili
- 1 kruka basilika
- 1 stor gul lök
- 120 gr bacon
- 5 dl matlagningsgrädde
- 200 gr spenat
- Salt
- Peppar
Gör så här:
Hacka lök, bacon och chili. Börja med att fräsa baconet i en stekpanna, den detta börjar släppa fett har man i löken och chilin och fortsätter att fräsa tills löken är mjuk.
Tillsätt grädden och majsen och låt koka upp. Ha i spenaten och låt koka ner i såsen. Hacka basilikan, dra av stekpannan från värmen och tillsätt basilikan. Blanda om och smaka av med salt och peppar. Servera med pasta.
För er Viktväktare:
Points: 29 P för all sås. Lägg till P för pasta
Personliga Points: 29 PP för all sås (majsen är inte inräknad). Lägg till PP för pasta
Mitt WW: Grön 33, Blå 24, Lila 24 för all sås. Lägg till Sp för pasta
Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita
Visited 855 times, 1 visit(s) today