Vårens nyheter från Triumfglass

skriv ut
En läskande isglass, en lyxig kladdkaksglass, en välkänd strut och en krämig klassiker med vind i seglet. Detta är årets nya smakupplevelser på glasskartan från Triumfglass!

-En stor del av vårt arbete är att komma med nya och varierande smaker för konsumenten vilket jag tycker att vi har lyckats med i år. Vi fortsätter också att utöka vårt premiumsortiment hos vårt eget varumärke Farbror Arnes, säger Felix Müntzing, marknadschef på Triumf Glass.

Farbror Arnes Kladdkaka: Företagets egna varumärke Farbror Arne är väldigt populär och en favorit hos undertecknade. Nu utökas glassfamiljen med Farbror Arnes Kladdkaka som är en chokladgräddglass med en kärna av kladdkaka, doppad i krispig mjölkchoklad. Annorlunda och god!

Skruven Cola: Nu introducerar en kompis till den populära Skruven Tropical. Skruven Cola är för dig som gillar att svalka dig med en isglass en varm sommardag, eller helt enkelt tycker om smaken av cola.

Glassbåten: Denna klassiker lanserades redan 1973 och den blev snabbt folkets favorit. Efter en lång paus och stor efterfrågan är det dags för en comeback. Båten är fylld med vaniljgräddglass blandad med blåbär- och hallonsylt, därefter doppad i kakao. Allt detta goda i ett bakat rån. En liten nostalgikick som även fungerar som dessert.

Lion King Size: Ytterligare en stark återlansering som även är den största glassen av alla – Lion King Size. Struten är fylld med en gräddglass med smak av choklad och karamell, där du efter några bett hittar en kärna med Lions karaktäristiska karamellsås. Toppen på struten är doppad i mjölkchoklad med vetekrisp.

Det är alltid spännande med nyheter och just Triumfglass har mycket roligt att bjuda på. Av nyheterna är Fabror Arnes Kladdkaka och nygamla Lion King favoriter, men fortfarande är Farbror Arnes Gräddkola den godaste glass som finns! Det blir en god glassommar även i 2020.

 

Text – Marlene Rindå Jikita & Martin Jikita, Bild – Triumfglass