Du i Fokus
Mat & Dryck

Fredagskockens krämiga färskpotatissallad

skriv ut
4 portioner
  • 400 g kokt färskpotatis
  • 2 salladslökar
  • 1 citron
  • 2 dl crème fraiche
  • ½ dl kapris
  • 1 dl finstrimlad basilika
  • salt och svartpeppar
Gör så här:

Skiva den kokta potatisen och finstrimla salladslöken. Riv det yttersta skalet av citronen fint och blanda med crème fraiche, kapris, basilika, potatis och salladslök. Smaka av med salt och svartpeppar.

Servera gärna till kryddiga korvar från tex Lönneberga



För er viktväktare:

Points (kostprogrammet från 2025): 0 P för allt om man använder fettfri yoghurt.

Points: 8 P för allt om man använder Larsas fettfria grekiska yoghurt.



Recept –  Fredagskocken, Bild – Lönneberga

Visited 370 times, 1 visit(s) today