Du i Fokus
Mat & Dryck

Plockmat till festen

skriv ut

Nyår står för dörren och det är dax för fest! Ridderheims nya plockmat underlättar för alla partyplanerare. De fyra nya plockbrickorna innehåller både spännande nyheter och klassiker. Bara att öppna och servera!

Ridderheims sortiment omfamnar smaker och ingredienser från hela världen, som gjorda för att enkelt mixa och matcha efter vad man gillar och tillfälle. De nya, färdiga plockbrickorna gör det lätt när man är många med olika favoriter, man inte riktigt vet vad man är sugen på, eller för den som ska ta sitt första steg in i tapasvärlden.

– Vi vill göra det enkelt att sätta smak på tillvaron. Att umgås och njuta av god mat, härliga konsistenser och spännande smaker. Men vi förstår att ibland vill man bara få med sig något riktigt gott hem utan att själv ta alla beslut. Då är våra nya, färdigmatchade plockbrickor räddningen, säger Karolina Szczepanska, Marketing Manager Ridderheims.

De nya plockbrickorna består av La Familia som är en smakfull mix för alla. Urkärnade Halkidikioliver, klassisk Grissini och het Cheddar- & Jalapeñodipp. Mix Clasico – En kombo som ger smaklökarna en riktig match. Pomamore (små söta, smakrika och lättrostade medelhavstomater i en marinad med basilika och flagad Parmesan) Cabanossi (ölkorv med smak av vitlök) och Aioli. Hola Bonita är en flirtig mix av chilimarinerad Spansk hårdost, Örtmarinerad vitlök och Oliver med citron och lagerblad samt Tres Hermanos en härlig triss i ölkorvsfavoriter. Klassisk Cabanossi (ölkorv med smak av vitlök), Hot Amigo (stark ölkorv med smak av lök, chili och paprika) och krämig Cheezes (mild ölkorv med smak av ost).

Man behöver inte ens välja! Det är bara att ställa fram en av varje och låta gästerna njuta av sina favoriter. Kanske vågar de prova en ny smak och kan få nya favoriter samtidigt.

Finns i de flesta dagligvarubutiker till ett pris av ca 45 kr.

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Pressmaterial


Visited 77 times, 1 visit(s) today