Picklad rödlök
Picklad rödlök
- 1 stor rödlök
- 1/2 dl socker
- 1/2 dl ättika 12%-ig
- 1 dl kokhett vatten hett vatten
Gör så här:
Dela löken på hälften och skiva den tunt. Lägg den i en burk. Bland socker, ättika och vatten, tills sockret lösts upp. Häll över löken, täck över/förslut och låt stå och dra en stund.
Ha som tillbehör till tex grillat, burgare eller på buffébordet.
För er Viktväktare:
Points (kostprogrammet från 2025): 0 P för hela satsen, om man använder sötningsmedel istället för socker
Points 0 P för hela satsen, om man använder sötningsmedel istället för socker.
Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita – duifokus.se
Visited 175 times, 1 visit(s) today
Pingback: Massa gott till grillkvällen!