Du i Fokus
Mat & Dryck

Frittata med fetaost, spenat och paprika

skriv ut
 
2-4 portioner

6 ägg
100 g fetaost
70 g babyspenat
1 röd paprika
salt & peppar

Gör så här:

Sätt ugnen på 175 grader.

Knäck äggen i en skål och vispa lätt. Smula fetaosten och blanda ner spenat i äggsmeten. Hacka paprikan i bitar och bland ner den också. Salta och peppra.

Häll äggsmeten i en ugnsform och ställ in i ugnen i ca 15 minuter.

Tips! Har man ingen ugn så funkar det att göra frittatan även i stekpanna. Se bara till så den inte bränns i botten.

Servera frittatan med en fräsch sallad.

Enkelt och jättegott!



För er Viktväktare:

Points (kostprogrammet från 2025): 2 P för hela, om man använder 3%-ig salladsost Apetina

Points: 2 P för hela, om man använder 3%-ig salladsost Apetina



Recept – Viktväktarna, bild – Marlene Rindå Jikita – duifokus.se


Visited 449 times, 1 visit(s) today

2 svar på ”Frittata med fetaost, spenat och paprika

Kommentarer är stängda.