Du i Fokus
Mat & Dryck

Pasta Carbonara med kalkon

skriv ut
4 portioner
  • 250 gr spagetti
  • 2 ägg
  • 2 msk turkisk yoghurt
  • 24 gr riven parmesanost
  • 2 tsk olja
  • 200 gr strimlad kalkon
  • Salt
  • Svartpeppar
Gör så här:

Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Vispa ihop ägg, turkisk yoghurt, parmesan, salt och peppar. Stek kalkonen i olja. Häll av pastan och lägg tillbaka den i den varma kastrullen. Blanda ner äggsmeten och kalkonstrimlorna, rör om så att såsen täcker pastan.

Smaklig måltid!

För er viktväktare:

Points: 35 P för allt, om man använder Larsas fettfria turkiska yoghurt

Personliga Points:  36 PP för allt, om man använder Larsas fettfria turkiska yoghurt

Mitt ww: Grön 11, Blå 9, Lila 9 per portion om man använder turkisk yoghurt 3,5%

Recept – Martin Jikita, bild – Marlene Rindå

Visited 280 times, 1 visit(s) today