Pasta Carbonara med kalkon
4 portioner
- 250 gr spagetti
- 2 ägg
- 2 msk turkisk yoghurt
- 24 gr riven parmesanost
- 2 tsk olja
- 200 gr strimlad kalkon
- Salt
- Svartpeppar
Gör så här:
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Vispa ihop ägg, turkisk yoghurt, parmesan, salt och peppar. Stek kalkonen i olja. Häll av pastan och lägg tillbaka den i den varma kastrullen. Blanda ner äggsmeten och kalkonstrimlorna, rör om så att såsen täcker pastan.
Smaklig måltid!
För er viktväktare:
Points: 35 P för allt, om man använder Larsas fettfria turkiska yoghurt
Personliga Points: 36 PP för allt, om man använder Larsas fettfria turkiska yoghurt
Mitt ww: Grön 11, Blå 9, Lila 9 per portion om man använder turkisk yoghurt 3,5%
Recept – Martin Jikita, bild – Marlene Rindå
Visited 280 times, 1 visit(s) today