Du i Fokus
Mode & Skönhet

Tony Irving bjuder på skönhet!

skriv ut
Tony Irving har många järn i elden och syns överallt. Han måste se vårdad ut och känna sig fräsch. Med långa arbetsdagar vill han även kunna lita på att de produkter han använder är effektiva men även skonsamma. Efter att ha testat sig igenom hundratals olika märken, fastnade han för de rosa produkterna hos Rosenserien. Men att som man stå i duschen på gymmet, ha en rosa flaska i handen och dessutom vara homosexuell kändes inte helt ok…

Tony kontaktade Carina Swartz som är VD för Rosenserien, men fick inget svar. Han försökte flera gånger och när hon väl svarade trodde hon att det var ett skämt. Det tog alltså lite tid innan de två fick kontakt, men sedan hände det saker! Tony visste vad han ville och Carina nappade på hans idéer. Idag finns Rosenserien för män, med svarta förpackningar.

Tony har medverkat i framtagningen av serien, i allt från funktion och känsla till förpackningarnas utseende och storlek. Det har resulterat i fem produkter som både Tony och Rosenserien är mycket stolta över och nöjda med. Innehållet i den nya herrserien har samma produktfilosofi som övriga produkter; 100% naturligt innehåll, ekologiskt odlade råvaror, aloe vera gelé och kinesiskt grönt te som bas. Herrprodukterna innehåller även växter som är vanliga inom folkmedicin t ex trollhassel, arganolja och parakrasse. Produkterna i den manliga serien har en fräsch doft av sportig citrus.

Testpartullen har förstås testat alla produkter och är otroligt nöjda! De är enkla att använda, kladdar inte, doftar gott och är dryga. Vi efterlyser dock en hårstylingsprodukt i samma serie så man doftar likadant från topp till tå.

Det speciella med Rosenseriens satsning för män är att ge effektiv rengöring, lugnande fukt och näring som lätt tas upp i huden. Produkterna har under ett års tid testats av män i olika åldrar. Då män föredrar att ha lite färre produkter, smidiga att ta med och som gärna är i kombination, såsom tvål och schampo i ett, består herrserien i dagsläget av fem effektiva produkter, wash and shave gel, after shave tonic, moisturizer, duschkräm och schampo i ett och en deodorant. Vi tycker alltså att de håller vad de lovar!

– I dag är det jag smörjer på kroppen lika viktigt som det jag stoppar i munnen och huden ser bättre ut nu än vad den gjorde när jag var ung, säger Tony Irving och ler sitt berömda leende.

Bilder – Marlene Rindå, text – Martin Jikita

Visited 17 times, 1 visit(s) today