Du i Fokus
Mode & Skönhet

Local Beauty Heroes

skriv ut
Viking Line lanserar ett nytt skönhetskoncept, Local Beauty Heroes, som lyfter fram det specifikt nordiska inom skönhetsbranschen. Allt fler lokala varumärken tar upp fajten mot de internationella giganterna – och bakom står drivna entreprenörer med mycket passion, envishet och personlighet.

Svenska Isabella Löwengrip (Löwengrip Care & Color) och Yvonne Ryding (YR Hudvård), danska Marianne Tromborg (Tromborg) samt finska Anne Kukkohovi (Supermood) är kvartetten som är utvalda. Fyra väldigt olika kvinnor med olika bakgrund och erfarenhet, men med lika starkt engagemang och med styrkor som utmärker sig i deras olika historier.

Yvonne Ryding valdes till Miss Universum 1984 och är idag en välkänd föreläsare, programledare och entreprenör. Hennes hudvårdserie YR Hudvård som lanserades redan 1997 älskas av kvinnor runt om i Europa för sin naturliga, höga kvalitet och låga prisnivå.

Isabella Löwengrip startade som Blondinbella och hade redan som 16-åring flera växande företag. Numera välkänd entreprenör med flertalet varumärken i sin portfölj. Löwengrip Care & Color är en hår- hudvårds- och kosmetikserie som tillverkas i Sverige och innehåller produkter som balanserar den känsliga huden. Produkterna är utvecklade för att möta de utmaningar som det nordiska klimatet ställer på hudvård och makeup.

Anne Kukkohovi startade också som modell och driver numera det finska skönhetsmärket Supermood. Hon fokuserar förutom på kvalitetsprodukter även på snygga förpackningar och härliga, lockande produktnamn som Egoboost och Beautysleep. Som grund för alla produkter används svampen Sprängticka som innehåller en hög mängd effektiva antioxidanter som har använts sedan flera hundra år tillbaka för att läka huden och reducera pigmentförändringar. Supermood har även en skönhetschoklad i sitt sortiment, en choklad som ger den dagliga dosen av kollagen som är bra för huden.

Danska Marianne Tromborg är en uppfriskande fläkt i skönhetsvärlden. Med sin otroliga energi och passion charmerar hon vem som helst! Hon själv är fd makeupartist och hennes man har mångårig erfarenhet från farmaci. Tillsammans driver de Tromborg Scandinavian Mood. Skönhetsprodukter anpassade för både kvinnor och män. Återigen läckra förpackningar och med dofter så man nästan vill äta upp produkterna!

Hudvårds- och skönhetsprodukter från Löwengrip Care & Color, YR Hudvård, Supermood och Tromborg Scandinavian Mood finns från och med nu till försäljning ombord på Viking Lines samtliga sju fartyg. De fyra kvinnorna kommer under året även att besöka fartygen för att berätta om filosofin bakom produkterna och ge sina bästa skönhetstips. Datum och tidpunkter för skönhetsprofilernas besök ombord kommer att finnas på Viking Lines hemsida.

DSC08114 (2)
Isabella Löwengrip, Anne Kukkohovi, Marianne Tromborg och Yvonne Ryding

Bilder och text – Marlene Rindå

Visited 6 times, 1 visit(s) today