Kyckling med krämig kantarellsås
4 portioner
- 500 gr kyckling
- 200 gr kantarellost (mjukost)
- 2 dl matlagningsgrädde
- 100 gr färsk spenat
- 1 msk smör- och rapsolja
- Salt
- Peppar
Gör så här:
Strimla kycklingen och fräs den i fettet. Ha ner kantarellosten, matlagningsgrädden och spenaten. Blanda om och låt puttra tills det blir tjockt och krämigt. Smaka av med salt och peppar.
Servera med ris eller pasta.
För er Viktväktare:
Points (kostprogrammet från 2025): 26 P för all sås om man använder 4%-ig matlagningsgrädde. Lägg till P för ris/pasta.
Points: 26 P för all sås om man använder 4%-ig matlagningsgrädde. Lägg till P för ris/pasta.
Recept – Marti Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita – duifokus.se
Visited 67 times, 1 visit(s) today