Du i Fokus
Mode & Skönhet

Ur&Penn sätter guldkant på hösten

skriv ut
Nyligen lanserade Ur&Penn tre nya smyckeskollektioner under de egna varumärkena Collette, Collette The Rainbow Collection och Nouveau Vintage. Samtliga smycken i kollektionerna är guldpläterade och passar lika bra till vardags som till finare tillfällen.

– Kollektionerna riktar sig till den som vill sticka ut och visa sin personlighet utan att behöva betala en förmögenhet, säger Lina Al Saffar, produktchef smycken Ur&Penn.

Mycket av inspirationen är hämtad från de stora modehusen som satsar på färgstarka skor och väskor som komplimenterar mörkare kläder. Kollektionerna består av smycken som gjorda för att lysa upp höstmörkret med varma guldtoner som grund och färgglada glaskristallerna i två av kollektionerna.

Collette riktar sig till den modemedvetna kunden som vet vad hon vill ha. Med fokus på design och kvalitet är den nya kollektionen en samling stilrena smycken med stora kedjor både som halsband, armband, örhängen och ring. Samtliga smycken är guldpläterad mässing och ringen är infälld med vita glaskristaller.

De eleganta, tjocka kedjorna passar precis lika väl till en enkel vit t-shirt som till festkläder och finns för att ta looken till nya höjder. Ett smycke från Collette är en vacker påminnelse om att leva i nuet och att livet är för kort för trista accessoarer, säger Lina Al Saffar.

Collette The Rainbow Collection är en del av varumärket Collette men med ytterligare fokus på färg. Den nya kollektionen är ett färgsprakande statement och finns som armband, ringar och örhängen. Precis som Collette-smyckena är dessa gjorda i guldpläterad mässing och pryds också av glaskristaller. Alla smycken finns i fyra varianter; rosa, blå, vit och rainbow.

– Med sina starka och glada färger lyser dessa smycken upp både vardagen och finare tillfällen. Det är ett val som maxar looken i alla årstider men speciellt nu när det blir mörkare, säger Lina Al Saffar.

Nouveau Vintage – en kollektion med klassiskt tidlösa smycken för alla åldrar. Smyckeskollektionen, som är en modern tolkning på vintage-smycken i färg och formgivning, får nu komplement med nya örhängen i olika färger. De nya örhängena är hängande och kommer i droppform och rund form, båda i guld och med antingen blå, röd, grön eller vit Cubic zircon.

– Nouveau Vintage är en klassiskt stilren kollektion som består av kompletta smyckes-set med örhängen och halsband. Det är den perfekta presenten till dig själv eller en vän, eftersom de är tidlösa och alltid ett rätt val för den som vill sticka ut i höst, avslutar Lina Al Saffar.

Kanske en bra julklapp?

 

Text och bild – Pressmaterial

 

 

Visited 22 times, 1 visit(s) today