Du i Fokus
Mat & Dryck

Pasta med spenat och fetaost

skriv ut
4 portioner
  • 200 gr färsk spenat
  • 2 lökar
  • 2 msk olivolja
  • salt & svartpeppar
  • 200 gr fetaost
Gör så här:

Skölj spenaten och skär den i strimlor. Skala och strimla löken. Fräs löken i olja i en stor panna. Rör ner spenaten och låt den mjukna. Smaksätt med salt och peppar.

Blanda med valfri mängd pasta och smula över fetaost.



För er Viktväktare:

Points (kostprogrammet från 2025): 13 P för allt, om man använder 3%-ig Apetina, lägg till P för pasta.

Points: 13 P för allt, om man använder 3%-ig Apetina, lägg till P för pasta.



Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita – duifokus.se


Visited 131 times, 1 visit(s) today

2 svar på ”Pasta med spenat och fetaost

Kommentarer är stängda.