Pasta med spenat och fetaost
4 portioner
- 200 gr färsk spenat
- 2 lökar
- 2 msk olivolja
- salt & svartpeppar
- 200 gr fetaost
Gör så här:
Skölj spenaten och skär den i strimlor. Skala och strimla löken. Fräs löken i olja i en stor panna. Rör ner spenaten och låt den mjukna. Smaksätt med salt och peppar.
Blanda med valfri mängd pasta och smula över fetaost.
För er Viktväktare:
Points: 13 P för allt, om man använder 3%-ig Apetina, lägg till P för pasta.
Personliga Points: 13 PP för allt, om man använder 3%-ig Apetina, lägg till PP för pasta.
Mitt WW: Grön 3, Blå 3, Lila 3 per portion, om man använder 3%-ig Apetina, lägg till SP för pasta.
Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita
Visited 97 times, 1 visit(s) today
Pingback: Matsedel v 9
Pingback: Matsedel v 20 – Taco på lördag!