Du i Fokus
Mode & Skönhet

More by Stockh lm – businessmode i större storlekar

skriv ut

More by Stockh lm är underlinjen till det stilrena varumärket Stockh lm. Den välklädda linjen har nu kommit med en ny vårkollektion av sofistikerat businessmode i större storlekar.

More by Stockh lm är en välklädd linje med storlekar från 44 och uppåt. De skräddade och eleganta plaggen håller över tid och ger en bra grund till garderoben. Säsongens färger och mönsterbilder speglas i kollektionen där passformen och den kvinnliga siluetten alltid står i fokus. Stockh lm står för dressat mode med attityd och en stor dos kvinnlighet. Varumärket riktar sig till kvinnan med en urban livsstil som söker tidlös design med moderna snitt för en personlig stil.

Inspirationen för säsongen hämtar varumärket i temat La Belle Blue – en mix av det klassiskt marina och den franska rivieran. Den feminina kollektionen rymmer både retroinfluenser med en prickig klänning och den nätta scarfen, och det klassiska med marina ränder och spets. Färgskalan innefattar flera blå nyanser samt svart, vitt och en pudrigt rosa. Även rött dyker upp som accent. Mönsterbilderna är grafiska och vackra tolkningar av paisley.

Med hög kvalitet, bra passform och tidlös design satsar More by Stockh lm på att ta fram forever favourites. Plagg som kan leva i garderoben för evigt.

Text – Marlene Rindå Jikita, bild – Beata Holmgren

Visited 20 times, 1 visit(s) today