Du i Fokus
MusikUpplevelser

The Mamas – A Christmas night to remember

skriv ut
The Mamas gjorde succé tillsammans med John Lundvik i Melodifestivalen tidigare i år. Då stod Loulou Lamotte, Ashley Haynes och Dinah Yonas Manna, lite längre bak på scenen, nu har de tagit ett kliv fram och är huvudpersoner i sin egen julkonsert. Under advent bjuder de på härlig julfeeling med amerikansk touch.

I eftermiddags slog Maximteatern upp dörrarna till The Mamas första egna konsert. Tillsammans med sex av Sveriges främsta musiker bjuds publiken på en kavalkad av både välkända klassiker och moderna jullåtar i en intim och exklusiv miljö.

För bara ett år sedan var det inte många som kände till The Mamas, ett samtal från John Lundvik förändrade deras liv och idag vet i alla fall de som följer Melodifestivalen och Eurovision vilka de är. Ett fantastiskt år kantat av framgångar och miljontals TV-tittare har gett dem en självklar plats på den svenska musikhimlen. I vår är de tillbaka i Melodifestivalen, den här gången på egen hand och de satsar förstås på seger.

Deras första egna konsert “A Christmas night to remember” är en julshow med ett pärlband av härliga jullåtar i ny tappning. En Jingelbells med mer gung än vanligt och en mäktig Hallelujah som vi aldrig hört den förr. För att inte tala om Wish upon a star som ger den där perfekta julkänslan. Allt välarrangerad med mysigt mellansnack, en enkel scen med effektfull belysning.

Loulou Lamotte, Ashley Haynes och Dinah Yonas Manna har varsin säck med utstrålning av ösa ur. Tre charmiga och karismatiska sångerskor med röstomfång som imponerar. Tillsammans med sitt proffsiga band ger de nytt liv till gamla julsånger och lyser upp advent åt oss.

A Christmas night to remember spelar på Maximteatern fram till den 15 december.

 

Text – Marlene Rindå Jikita & Martin Jikita, Bild – Pressmaterial

 

Visited 18 times, 1 visit(s) today