Du i Fokus
ResorUpplevelser

Kändisen svenskar helst vill ha med på semestern

skriv ut

En ny undersökning från Countryside Hotels avslöjar vilken kändis svenskar helst av allt vill ha med sig på sommarsemestern. Bland de utvalda finns kockar, artister och komiker, men även en kunglighet har letat sig in på topplistan.

Årets undersökningen visar att svenskar helst av allt har med sig tv-kocken Tareq Taylor på sommarsemestern. I toppen finns också Benjamin Ingrosso, Björn Skifs, Pernilla Wahlgren och Johan Glans.

”För många handlar sommarsemestern mycket om mat och därför är det kanske naturligt att den folkkäre tv-kocken hamnar i topp, dessutom har många fått en relation till honom genom hans julvärdskap och olika tv-program,” säger Anna Övergaard, marknadschef på Countryside Hotels.

Med på topp-10 finns även artister som Jill Jonsson och Carola samt en kunglighet, kronprinsessan Victoria. I toppen hittas också flera komiker, Johan Glans och Per Andersson och på en hedrande tionde plats finns ytterligare en kock i Mat-Tina Nordström.

Kändisen som svenskar helst tar med på sommarsemestern

  1. Tareq Taylor
  2. Benjamin Ingrosso
  3. Björn Skifs
  4. Pernilla Wahlgren
  5. Johan Glans
  6. Kronprinsessan Victoria
  7. Per Andersson
  8. Carola
  9. Jill Jonsson
  10. Tina Nordström

”Många svenskar skulle nog också gärna ha med sig flera av dessa kändisar på semestern, där Tareq står vid grillen, Benjamin bakom gitarren och Johan Glans som kör ståuppa i skymningen,” säger Anna Övergaard.

Text och bild – Pressmaterial

Visited 12 times, 1 visit(s) today