Du i Fokus
Teknik

Skrivbordsunderlägg med QI-laddning

skriv ut
Urladdad telefon och massor med sladdar på skrivbordet. Känns det bekant? Här är lösningen!

Vad sägs om ett skrivbordsunderlägg med QI-laddning som minimerar antalet sladdar du behöver ha framme? Hela underlägget fungerar som en musmatta och med den trådlösa laddningsplattan kan du även ladda din mobil. 

Det stora skrivbordsunderlägget, hela 90 cm x 42 cm x 0,4 cm, är enkelt att rulla ut på skrivbordet. När du kopplat in skrivbordsunderlägget med den medföljande USB-C kabeln kan du börja använda den trådlösa laddningsplattan. Laddar snabbt upp din mobil, hörlurar eller annan enhet som är kompatibel med trådlös QI-laddning.

Du behöver inte vara orolig över att spilla! Det vattenavstötande PU-lädret skyddar bordet mot repor och är enkelt att torka av om du skulle spilla vatten eller kaffe. Skrivbordsunderlägget ser även till att tangentbordet ligger still och ger ett skönt stöd till handlederna.

Skrivbordsunderlägget måste vara ansluten med USB-C sladden för att laddningsplattan ska fungera. Fungerar inte med mobilfodral av metall eller med Apple Watches. Underlägget har såklart inbyggt överhettningsskydd.

Text och bild – SmartaSaker

 

Visited 16 times, 1 visit(s) today