Du i Fokus
Hälsa & MotionTeknik

Lily, Garmins allra minsta smartwatch

skriv ut
Garmin presenterade nyligen LilyTM, den lilla och fashionabla smartwatchen. Den finns tillgänglig i två olika modeller, Classic och Sport. Den lilla storleken, den subtilt mönstrade urtavlan och flera olika färgval gör Lily idealisk för kvinnor som söker ett trendigare alternativ.

-Lily är verkligen en förstklassig smartklocka, den första i sitt slag. Den är feminin, sofistikerad och moderiktig med viktiga funktioner för hälsa och träning. Garmin fortsätter att satsa stort på att skapa produkter som fyller våra kvinnliga kunders behov och i det här fallet handlar det om en liten trendig smartklocka med funktioner som är framtagna för att passa dagens aktiva kvinna, säger Susan Lyman, global marknadsdirektör på Garmin.

Designad av kvinnor, för kvinnor. Det som är mest noterbart med Lily är dess lilla storlek som är inspirerad av klassiska smyckesliknande klockor som passar mindre handleder. Lilys urtavla på 34 mm är den minsta bland Garmins klockor. Klockan har en unik metalliskt mönstrad urtavla som döljer en ljusstark och tydlig monokrom touchskärm som döljs då den inte används. Var och en av de sex olika versioner som finns av Lily har sin egen design på urtavlan, varsamt skapad för att vara subtil med struktur; en förfinad detalj som kompletterar snarare än konkurrerar.

Lily har en batteritid på upp till 5 dagar med mätfunktioner för bla stegräkning, träning, sömn, stress, blodsyremättnad, menstruation och graviditet.

Smartklockan släpps i två versioner och flera olika färger: Garmin Lily Sport Edition som är gjord av aluminium och har ett silikonband och Garmin Lily Classic Edition i rostfritt stål som istället har ett läderband. De har ett rekommenderat cirkapris på 2 999 kronor (Classic) och 2 399 kronor (Sport).

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Garmin

Visited 41 times, 1 visit(s) today