Du i Fokus
Resor

Vana Spa öppnar i Borlänge

skriv ut

Efter en tids byggnation är det äntligen dags för en av Sveriges mest omtyckta spakoncept att öppna dörrarna! Denna gång i hjärtat av Borlänge där gäster nu hälsas välkomna till en minst sagt lyxig spaupplevelse ritad av den internationellt erkända arkitekten Per Öberg. Utöver pooler, ångbastu och spalounge erbjuds ett rikt behandlingsutbud för en guldkantad vistelse.

Med närhet till shopping, natur och kultur har Elite Hotel Brage snabbt kommit att bli en populär destination för såväl vänner som par och familjer. Nu erbjuder man ytterligare en besöksanledning som en del i Elite Hotels of Swedens arbete med att skapa Sveriges bästa hotellupplevelse. Till hotellets 550 kvadratmeter stora spa, Vana Spa Borlänge, välkomnade man i fredags de allra första gästerna.

Spat som håller öppet alla dagar mellan 07:00-22:00 erbjuder utöver tre pooler, varav två kallbad, ångbastu, lounge och behandlingsrum, en generös spameny med mat och dryck för gäster att njuta av.

”Det känns fantastiskt att vi nu öppnar dörrarna till en efterlängtad och minst sagt lyxig oas! Med fint boende, gastronomi och nu ett exklusivt spa i samma hus ser vi fram emot att få skapa ytterligare minnesvärda upplevelser där våra gäster tillåts att umgås, njuta och hämta energi på – över dagen eller som en del av hotellvistelsen”, säger Silvester Mujkic, hotelldirektör för Elite Hotel Brage.

I samband med att Vana Spa Borlänge nu öppnar, lanserar man Brage Fitness Club vägg i vägg. Ett helt nytt gym, sobert designat med plats för både en styrke- och konditionsdel att nyttja för såväl spabesökare som hotellgäster.

Text och bild – Pressmaterial

Visited 25 times, 1 visit(s) today