Du i Fokus
Resor

SJs nya tågluffarkort med fler resdagar

skriv ut

SJ lanserar under våren en uppgraderad version av SJ Tågluffarkort. Det nya kortet har fler resdagar och gäller för resor inom hela Sverige samt till Oslo och Köpenhamn.

Efter önskemål från resenärer har SJ Tågluffarkort vidareutvecklats och gäller nu i 10, 20 respektive 30 dagar. Förra året gällde kortet i 7, 15 eller 30 dagar.

Det nya kortet innebär att resenärerna kan nyttja det smartare. Den som exempelvis köper ett 10-dagars kort kan maximera sin resa genom att inkludera två helger

Att kortet gäller till 20 augusti innebär att det täcker in perioden med flera stora musikfestivaler i Sverige, som till exempel Way Out West, Sweden Rock festival och Storsjöyran, som man enkelt kan åka tåg till.

Kortet går att köpa redan nu, med första resdag 17 juni. Reseperiod är 17 juni-20 augusti 2023. Det gäller för resor i 2:a klass samt i liggvagn på alla SJs och Tåg i Bergslagens avgångar. Kortet gäller även för resor till Köpenhamn och Oslo.

Med SJ Tågluffarkort får resenärer dubbla SJ Prio-poäng samt 20 procent rabatt i bistron ombord (gäller inte alkohol) samt på förbeställd mat.

Text och bild – Pressmaterial

Visited 9 times, 1 visit(s) today