Du i Fokus
ResorUpplevelser

Lyx och Relax – nya weekendpaket på Vildmarkshotellet

skriv ut

Allt fler väljer att semestra på hemmaplan, där olika naturupplevelser efterfrågas i allt högre utsträckning. Kolmården och Vildmarkshotellet, lanserar nu två helt nya weekend-upplevelser där gastronomi och avkoppling står i fokus.

Bara två timmar från Stockholm, intill Kolmårdens djurpark på klipporna ovanför Bråvikens rand, ligger Vildmarks-hotellet. Hotellet genomgick en helrenovering för ett år sedan där både inredning och aktiviteter genomsyras av fokus på den svenska vildmarken. Maten på hotellets restaurang Terrassen är en besöksupplevelse i sig, där kockarna förädlar de ofta närproducerade råvarorna till gastronomiska läckerheter.

Hotellet har varit ett populärt boende för äventyrliga familjer som samtidigt besöker Kolmården, men nyligen lanserades två helt nya weekendupplevelser som vänder sig till en vuxen målgrupp. I både Lyxpaketet och Relaxpaketet ligger fokus på fantastiska matupplevelser och avkoppling där en läcker middag, bad och gym alltid ingår. Dessutom finns spabehandlingar, yoga, whiskeyprovning, mountainbiketurer, träningspass och djurmöten att addera till sin vistelse.

– Vi har sett en ökad efterfrågan från vuxna gäster som vill fly vardagen för en stund och unna sig läcker mat och dryck i en avkopplande miljö tillsammans. Mini-semestrar på hemmaplan har idag blivit allt vanligare och naturupplevelser efterfrågas högt, samtidigt som alla inte vill resa långt. Därför har vi skräddarsytt två helt nya upplevelser på Vildmarkshotellet där man i vår fantastiska miljö vid Bråvikens rand kan kombinera avkopplande lyx med energiboostande aktiviteter, säger Jeanette Sandberg, hotellchef på Vildmarkshotellet.

Lyxpaketet

Unna dig lite guldkant på vardagen med Lyxpaketet. Vid ankomst välkomnas du med afternoon tea och sedan slappnar du med fördel av i vår fina avdelning för spa, bad och gym. Kvällens inleds med en fördrink i pianobaren följt av en gastronomisk upplevelse på vår restaurang Terrassen där kockarna serverar en femrättersmeny med spännande smaker med utsikt över Bråvikens vackra vatten.

I Lyxpaketet ingår bla en natt i Deluxrum med havsutsikt, afternoontea, entré till relaxavdelning som är garanterat barnfri mellan 17-20, fördrink, femrättersmiddag och frukostbuffé.

Relaxpaketet

Med Relaxpaketet får du sköna och avkopplande dagar med mat i världsklass och en fantastisk utsikt i rogivande atmosfär. Varva ner i vår fina avdelning för spa, bad och gym och njut av läcker mat tillagad på säsongens råvaror – allt med underbar utsikt över Bråvikens vackra vatten.

I Relaxpaketet ingår bla en natt i dubbelrum, entré till relaxavdelningen som är barnfri mellan 17-20, fördrink, trerättersmiddag och frukostbuffé.

Man dessutom lägga till tex spabehandlingar, morgonyoga,  träning, whiskeyprovning och exklusiva visningar inne i djurparken.

 

Lyxpaketet och Relaxpaketet bokas på www.kolmarden.com

 

 

Text och bild – Kolmården

 

Visited 32 times, 1 visit(s) today