Du i Fokus
Hälsa & MotionMode & Skönhet

Mjuka och fina fötter

skriv ut
Idag efterfrågas naturlig och ekologisk hudvård av allt fler. För Rosenserien är detta inget nytt. Redan på åttiotalet skapade Laine Nilsson och Agneta Törnqvist Rosenserien, som ett naturligt alternativ för hållbar hudvård och skönhet. Sommarens nyhet är Rosenserien Foot Cream, en fuktgivande fotkräm med uppmjukande effekt på förhårdnader och självsprickor. Nu kan du få riktigt mjuka och fina sommarfötter.

Rosenseriens nya fotkräm 100 % vegansk. Innehållet är som alla Rosenseriens produkter 100 % naturligt och har 80 % ekologisk certifierat innehåll. Istället för vatten används återfuktande aloe vera gelé som bas, vilket gör krämen drygare och mer verkningsfull. Den innehåller också mjukgörande kokosolja, olivolja och myricavax samt svalkande och stimulerande pepparmynta, arnika och mentol.

Rosenserien Foot Cream är en fotkräm som passar trötta fötter och även torra underben, som doftar frisk av pepparmynta och svalkar skönt efter en lång dag instängda i skor.

Rosenserien satsar på kvalitetsråvaror i alla sina produkter, råvaror som är verksamma eftersom de innehåller cellaktiverande ämnen. Allt innehåll är naturligt och växter och örter kommer i första hand från ekologiska odlingar. Det innebär att växterna inte besprutas med kemikalier, konstgödslas och att de handplockas. Man har valt att bara använda ingredienser som har en funktion i produkterna, det finns inget “utfyllnadsmaterial”. Råvarorna är kända för att inte vara allergiframkallande och man testar produkterna på människor – aldrig på djur.

Vi har testat Rosenserien Foot Cream och är mer än nöjda. Den är lätt att applicera och går snabbt in i huden. Fötterna blir silkeslena och “pigga”. Efter en lång dag är det ljuvligt att smörja in fötterna och underbenen och riktigt känna hur de kommer till liv igen. Det är en fotkräm vi varmt rekommenderar!

 

Text och bild – Marlene Rindå Jikita

 

Visited 12 times, 1 visit(s) today