Du i Fokus
Mode & Skönhet

Julen hos Twilfit

skriv ut
Hos Twilfit finns underkläder för nästan alla kvinnor och nästan alla tillfällen. Klassiskt och kvinnligt, modernt och funktionellt. Förutom BH och trosor finns även strumpor, nattplagg, badplagg samt sköna sport- och casualplagg i sortimentet.

Julen är en tid för att njuta hemma eller borta i mjuka plagg. Krypa upp framför brasan i en härlig pyjamas och spendera tid tillsammans med vänner och familj. Årets vinterkollektion har känslan av värme. Kollektionen går i naturliga och mjuka färgskalor. Vi ser toner av rosa, grått och melange, där hallon och svart som accentfärg ersätter de röda plaggen.

Årets nyhet från Calvin Kleins är Seamless Logo. En mjuk och skön underklädesserie som är modern, skön och sportig med synlig logo i resår. En annan nyhet hos Twilfit är ett mix&match-program där du kombinerar linnen, shorts och byxa i olika färg och mönsteruppsättningar till ditt egna pyjamasset. Samma mönsterbild plockas även upp i flera nattplagg, loungewear och trosor så du har möjlighet att matcha hela serien.

Här är några smakprover:

twilfit_2_final twilfit_5_final twilfit_7_final

 

Text och bild – pressmaterial

Visited 10 times, 1 visit(s) today