Du i Fokus
Mode & Skönhet

Jane Hellen är tillbaka!

skriv ut

Förberedd för nostalgitripp när Rusta lanserar skönhetsprodukter från varumärket Jane Hellen. Med sin tidlösa och omtyckta doft av citrus från bergamott och söta blomnoter från ylang ylang släpps nu både schampo, balsam, deodorant, duschgel och hudkräm från märket som hade en självklar plats i alla badrumsskåp på 80-talet. Alla produkterna är dessutom tillverkade i Sverige.

Vissa dofter har förmågan att blixtsnabbt väcka gamla minnen och känslor till liv. Att transportera tankarna tillbaka till personer, stunder och platser som glömts bort eller inte tänkts på, på länge. Så doftar Jane Hellen.

Sofistikerad och tidlös tar doften med oss på en resa till 80-talet, till skoldiscon, första kyssen och tonårsminnen. Toppnoter av bergamott och lime ger en levande öppning av citrus och ylang ylang en blommig sötma. Bland hjärtnoterna märks apelsinblomma och ros, som får vila på en varm kryddig bas av ekmossa och bärnsten.

Den friska och fräscha doften som förtrollade en hel generation, återfinns i samtliga av de nya produkterna.

Svenskproducerad hårvård, hudkräm, duschgel och deodorant med den klassiska doften

I den nya serien ryms schampo och balsam i två varianter, med en duo anpassad för normalt hår samt riktad mot behandlat hår där keratin hjälper till att reparera och rapsolja och UV-filter i balsamet skyddar från yttre påverkan. Såväl balsamet för normalt hår som för behandlat hår bjuder på antistatiska egenskaper och reder ut utan att tynga ned. Dessutom lanseras en närande bodylotion med E-vitamin, rapsolja och sheasmör och en väldoftande deodorant. Alla produkterna tillverkas i Sverige.

Produkterna från Jane Hellen finns i Rustas varuhus från och med torsdag 16 maj, 2024


Text och bild – Rusta (bildmontage – Marlene Rindå Jikita)

Visited 83 times, 1 visit(s) today