Du i Fokus
Mat & Dryck

Motörhead Barbecue Favorites utökar med baconchips, grillolja och alkoholfri Motörhead-öl 

skriv ut

Inför grillsäsongen återlanseras storsäljande Motörhead Barbecue Favorites för tredje året i rad, nu kompletterat med baconchips och grillolja. Nytt för i år är också att den alkoholfria Motörhead-ölen listas på alla Willys-butiker i hela landet och därmed blir en del av butikernas fasta sortiment. 

Sommaren 2022 lanserade Live Brands Factory två grillsåser i samarbete med hårdrockslegendarerna Motörhead. Hela partiet sålde slut direkt, så med anledning av den stora efterfrågan lanserades förra sommaren ett komplett grillsortiment. Utöver de två grillsåserna innehöll den uppdaterade produktlinjen även tre sorters grillkryddor, två sorters ölkorv, tre sorters grillmarinad och en alkoholfri öl. Även dessa produkter sålde slut i hela landet.

Inför årets grillsäsong presenterar därmed Live Brands Factory för tredje året i rad Motörhead Barbecue Favorites. I år har man dessutom kompletterat de storsäljande produkterna med krispiga baconchips och en grillolja. Lanseringen har dessutom utökats till City Gross samt välsorterade Hemköp- och Tempo-butiker. En annan nyhet är att den alkoholfria ölen på grund av hög efterfrågan har blivit listad på samtliga Willys-butiker i landet och numera är en del av butikernas fasta sortiment. Att låta hårdrockslegendarerna Motörhead vara en del av festen verkar vara ett vinnande koncept.

Årets uppdaterade Motörhead Barbecue Favorites har redan börjat rulla ut i hela landet och finns till försäljning i Axfoods välsorterade dagligvarubutiker, vilket innefattar Willys, Hemköp, City Gross och Tempo. Butikshyllorna kommer att fyllas på löpande under hela grillsäsongen, så länge lagret räcker.

Text och bild – Pressmaterial

Visited 19 times, 1 visit(s) today