Du i Fokus
Mode & Skönhet

Indiskas höstkollektion frontas av Victoria Skoglund

skriv ut
Indiskas höstkollektion frontas i år av Victoria Skoglund; känd trädgårdsmästare, företagare, och TV-profil. I kampanjen följer vi med Victoria när hon bjuder in till sensommarfest i sitt växthus, där hon visar både mode- och inredningsnyheter från höstkollektionen.

Höstkollektionen på Indiska är i år färgad av botaniska element, där en stor dos inspiration är hämtad från naturens miljöer. På modesidan består färgskalan av mustiga färger såsom senapsgult, skogsgrönt och vinrött. I mönsterbilden syns både etniska print och klassiska indiska blockprint men även randigt som adderar en modern känsla. Bohemiska långklänningar och romantiska tunikor är tongivande i kollektionen tillsammans med stickade koftor och feminina kjolar. Heminredningen fokuserar på skördefest och allt som hör den till. Vackra krukor, ljuslyktor och vattenkannor tar plats i sortimentet tillsammans med härliga porslinsnyheter i mustiga färger och unika motiv.

”Det känns väldigt roligt att få samarbeta med Indiska, ett varumärke som står för stolt kvinnlighet med plagg som kan bäras av kvinnor i alla åldrar, storlekar och kroppsformer. Indiska har funnits med mig sedan barnsben och alltid inspirerat mig med sitt färgstarka och unika utbud inom både mode och inredning”, kommenterar Victoria Skoglund.

Victoria Skoglund är ständigt aktuell som trädgårdsexpert i TV4 Nyhetsmorgon men även som VD och ägare på den populära handelsträdgården Zetas i Stockholm. Dessutom skriver hon böcker och driver en blogg där hon ger tips inom odling och trädgård samtidigt som man får följa hennes liv.

”Vi är jätteglada att få möjlighet att jobba med Victoria Skoglund i samband med lanseringen av vår höstkollektion. Victoria är en inspirerande och färgstark person såväl stilmässigt som professionellt och samarbetet har känts rätt från dag ett. Vi vill att vår kund ska känna igen sig i de profiler vi samarbetar med och tror att Victoria är en förebild för många kvinnor i alla åldrar runt om i Sverige”, säger Maria Backlund, marknadschef på Indiska.

Indiskas höstkollektion finns online och i butik redan nu och består av mode, accessoarer och heminredning.

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 33 times, 1 visit(s) today