Indiska lanserar “The beachwear Collection”

skriv ut
Med sommaren runt hörnet lanserar Indiska stolt The beachwear Collection, som frontas av hälsoprofilen och entreprenören Ida Warg. Badkläderna består av mer än 80 % återvunnet material.

Den exklusiva kollektionen rymmer mer hållbara badkläder som bikinis och baddräkter samt stora lyxiga badlakan i 100% ekologisk bomull som är certifierad enligt OSC (Organic Content Standard).

Matcha med sommarens finaste kaftaner, frotté-set och strandväskor och du är redo för allt från strand häng, till en shoppingtur på stan och med rätt accessoarer – en härlig grillkväll.

 “Vi är väldigt stolta över våra nya, mer hållbara badkläder, som vi har tagit fram i klassiska ränder, spännande leopardmönster och ett vackert citronpint som är en handmålad akvarell. Vi tror att badkläder kommer bli ett härligt komplement till våra kaftaner och sommarklänningar och stärka Indiska som ett lifestyle-varumärke”, säger Indiskas vd, Karin Lindahl.

“Som alltid när vi tar fram nya kollektionen så har vi lagt mycket tid på att få till en bra passform. Vi hoppas att våra kunder ska få njuta av badkläder som de kan känna sig både bekväma och snygga i”, fortsätter Karin.

Finns i butik och online from 13 maj.

 

Text och bild – Pressmaterial