Du i Fokus
Mode & Skönhet

Håll dina vita sneakers vita

skriv ut
Att hålla vita skor just vita är en ekvation som inte många har lyckats lösa. Jord, gräs och vägdamm ger snabbt skorna en gråbeige ton. Ett problem som man nu äntligen kan åtgärda snabbt och enkelt. På fem minuter gör Springyard Sneakers Cleaning kit dina skor som nya igen.

Välvårdade skor är viktigt för intrycket. Därför kasseras ofta grådassiga sneakers långt innan de är utslitna. Ett beteende som inte är särskilt bra för varken miljön eller plånboken.

Med nya Sneaker Cleaning kit kan hållbarheten på vita och ljusa skor förlängas med fler säsonger. Springyard Sneaker Cleaning kit har en unik formula som ger effektiv rengöring snabbt och enkelt. Skorna blir krispigt vita igen, och ju oftare man tvättar dem desto fler säsonger håller de.

– Svåraste fläckarna att få bort är av frukt och bär, rödvin och olja. Men med en bra impregnering så brukar man klara av att de inte sätter sig, säger Henrik Claesson, försäljningschef.

Kitet innehåller en borste i betsat trä med syntetstrån, en rengöringsduk i slitstark mikrofiber som är tvättbar och rengöringsgel som är fri från parfym och optiska vitmedel. Rengöringskitet fungerar på sneakers och andra skor i textil, canvas och mocka. Det viktigaste är att man tänker på att fukta skon och trasan innan användning för bästa effekt

Så här gör du
1. Ta bort skosnören
2. Fukta skon
3. Fukta borsten och lägg på rengöringsgel
4. Skrubba skon med borsten
5. Skölj av i kallt vatten

 

Text och bild – pressmaterial

Visited 12 times, 1 visit(s) today