Du i Fokus
DryckMat & Dryck

Sweden Rock 17 Single Malt Bourbon Cask

skriv ut
En unik whisky sätter smak på sommarens mesta hårdrocksfest när Sweden Rock följer upp tidigare års succéer med Mackmyra-producerade Sweden Rock 17 Single Malt Bourbon Cask. Med artister som Aerosmith, Scorpions, In Flames, Running Wild, Kansas, Alter Bridge, Saxon, Ministry , Venom och Fates Warning behövs en riktigt speciell dryck!

Sweden Rock är Skandinaviens största hårdrocksfestival. Varje år lockas besökare från över 50 länder som bjuds på drygt 80 konserter. Den som någon gång varit på Sweden Rock Festival vet att ingen annan publik är lika lojal och hängiven. Det är därför inte överraskande att festivalen i Sölvesborg sedan starten för 26 år sedan har utvecklats till den självklara höjdpunkten för alla oss som älskar rockmusik av det tyngre slaget.

Samma fantastiska passion återfinns hos Mackmyra, Sveriges första och största whiskydestilleri. Inför sommarens festival har man, för tredje året i rad, i samarbete med Sweden Rock Festival och Brands For Fans tagit fram en unik whisky i en begränsad upplaga på 5000 exemplar.

Mjuka vaniljaromer och päronkola från lagringen på 1st Fill Bourbonfat från 2008 ger whiskyn en alldeles unik personlighet. Slutlagringen på PX-fat adderar dessutom en nyans av kryddiga aromer och torkad, kanderad frukt. Resultatet är en kaxig rock’n’roll-historia som andas riffglädje och festivalförväntningar.

 
Artikel nr: 85809-01

Pris: 699 kr

 

Text och bild – pressmaterial

Visited 21 times, 1 visit(s) today