Du i Fokus
Mode & Skönhet

Eucerin utökar sin populära guldserie

skriv ut
Inför hösten och vintern utökar Eucerin sin populära guldserie för mogen hud med ett innovativt och lyxigt serum med en trippelverkande anti-age-effekt för ansikte, hals och dekolletage. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum hjälper till att synbart minska rynkor, solfläckar och förbättra hudens elasticitet. 

I takt med att huden åldras förändras dess struktur. Spänst, fasthet, lyster och motståndskraft försämras medan solfläckarna och rynkorna blir fler. Eucerins innovativa guldserie är speciellt utformad för mogen hud i åldern 50 år och uppåt. I serien finns två dagcremer, en nattcreme, en ögoncreme utan parfym med SPF 15 samt en extra närande och utjämnande ansiktsolja som är rik på essentiella oljor.

Nu utökas serien med  Hyaluron-Filler + Elasticity som tack vare den unika sammansättningen av tre aktiva ingredienser hjälper till att synbart minska rynkor, solfläckar/åldersfläckar och förbättra hudens elasticitet. Efter bara två veckors regelbunden användning syns de första resultaten.

– Vårt nya serum för mogen hud är inspirerat av dermatologiska behandlingar. Vi använder beprövade och tillförlitliga anti-ageingredienser som hyaluronsyra och arctiin. Men vi ville gå ett steg längre och skapa en produkt som även erbjuder en innovativ behandling mot solfläckar/åldersfläckar. Därför kombinerade vi hyaluronsyra och arctiin med vår egen patenterade ingrediens Thiamidol® som effektivt motverkar solfläckar. På detta sätt kan vi ta itu med tre problem i en lösning, säger Caroline Martinsson, hudvårdsexpert på Eucerin.

Serumet har en lätt och återfuktande formula och används två gånger per dag, innan applicering av dag- och nattcreme. Massera in serumet på ett rengjort ansikte morgon och kväll; det kan också appliceras på hals och dekolletage. För bästa resultat används det tillsammans med dag- och nattcremen i samma serie; Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF 30 och Hyaluron-Filler + Elasticity Night Cream.

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita & Eucerin

 

 

Visited 20 times, 1 visit(s) today