Superenkel knäckepizza med skinka och champinjoner

skriv ut
1 pizza
  • 1 helt runt knäckebröd
  • 100 gr ketchup (eller tomatsås – recept HÄR!)
  • 100 gr rökt skinka
  • 1/2 gul lök
  • 1-2 champinjoner
  • 50 gr riven ost
  • oregano
Gör så här:

Sätt ugnen på 225 grader.

Bred ketchup eller tomatsås på hela brödet. Strimla skinka och lök och skiva champinjonerna och lägg detta jämt fördelat över såsen. Strö osten överst, krydda med oregano och grädda i ugn ca 10 minuter.

Servera direkt tillsammans med en fräsch sallad.

Tips! Enklast är att klippa bitar av pizzan

 

För er Viktväktare:

Mitt WW: Grön 18 , Blå 18, Lila 18  för hela om man tar ketchup och max 12%-ig ost.

 

Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita