Du i Fokus
Mode & Skönhet

Dags att ge ansiktet lite kärlek.

skriv ut

Många av oss känner tydligt på huden att vintern varit lång och mörk. Det kanske är dags att ge huden lite kärlek och lägga på en härlig ansiktsmask? Vad passar då bättre än att testa årets vinnare av Daisy Beauty Awards 2017 i kategorin Årets ansiktsmask!

Dr Dennis Gross Skincare Hyaluronic Marine Hydrating Modeling Mask är vinnare i kategorin Årets Ansiktsmask i Daisy Beauty Awards 2017, utsedda av Daisy Beautys medarbetare med input från en grupp på 60 skönhetsbloggare.

Juryns motivering:

“Luta dig tillbaka och känn hur fukten låses in i huden med ett tjockt och skyddande lager mask. Rolig och annorlunda hudvård som lämnar huden extremt återfuktad, mjuk och len!”

Dr Dennis Gross Skincare ultraeffektiva fuktmask Hyaluronic Marine Hydrating Modeling Mask ger en intensiv boost med hyaluronsyra och algextrakt. Denna peel-off mask återfuktar huden, den svalkar och piggar upp och ger en direkt effekt med långvarig återfuktning. Passar alla typer av hud och alla åldrar.

Hyaluronsyran binder fukt till huden och håller 1000 ggr sin egen vikt i vatten. Alginat från norska hav är mineralrika alger som binder fukt och bibehåller hudens spänst och är långvarigt fuktgivande. Naturligt glycerin drar till sig fukt till huden och förseglar den

Masken används en gång i veckan. Blanda Hyaluronic Cushion Gel (steg 1) med det aktiverande pudret (steg 2) i medföljande skål. Använd den medföljande spateln för att blanda produkterna och applicera därefter omedelbart masken i ett tjockt, jämnt lager på ren, torr hud. Börja applicera masken nerifrån och arbeta i uppåtgående drag. Undvik att komma för nära ögonområdet. Masken blir lättare att ta bort om den är tjock och kanterna appliceras jämnt och tjockt. Masken ”sätter sig” inom 5-7 minuter och bör verka i upp till max 12- 15 minuter för maximal återfuktning. Ta bort peel-off masken genom att lyfta av den och torka bort eventuellt överflöd med en fuktad bomullstuss. Tvätta eller skölj EJ huden efteråt.

595 kr. Paketet innehåller 4 masker, spatel och plastskål.

 

Text och bild – pressmaterial

Visited 5 times, 1 visit(s) today