Du i Fokus
Mat & Dryck

Zeina lanserar produkter med smaker från Mellanöstern

skriv ut
Zeina Mourtada, även känd under namnet ”Zeinas Kitchen” har tagit Sverige med storm och är idag en av landets främsta matprofiler med flera bästsäljande kokböcker i bagaget och en flitig medverkan i olika matprogram på TV. Nu lanseras hennes egna produkter med spännande smaker från Mellanöstern!

Varumärket Zeinas har fokus på mat med smaker från Mellanösterns olika kök, smaker som ligger grundaren varmt om hjärtat. Med sina produkter hoppas Zeina att fler i Sverige ska få upp ögonen för maten och de spännande smaker som hon älskar.

Detta känns overkligt! Jag har arbetat med det här projektet i drygt ett års tid och nu är det äntligen dags för lansering. Jag är så otroligt stolt över produkterna och längtar efter att få dela Mellanösterns smaker med hela svenska folket, berättar Zeina.

Sortimentet är helt veganskt och består av populära mezefavoriter som Falafel, Hummus Original, Hummus Soltorkad tomat, Hummus Chili, Muhammara och Hummus Mix. Produkterna finns i kyldiskarna hos ICA och Coop.

 

Text och bild – Pressmaterial

Visited 8 times, 1 visit(s) today