Du i Fokus
DryckMat & Dryck

Regnbågsbubbel – perfekt för alla hjärtliga dagar!

skriv ut
Tillsammans med Stiftelsen Regnbågsfonden lanserar Altia nu True Colours. Det perfekta bubblet för alla hjärtliga dagar, inte bara Alla Hjärtans dag. Det är en sprudlande cava där fem kronor per såld flaska går direkt till Regnbågsfonden och deras arbete för mänskliga rättigheter i hela världen. Bubbel med nytta alltså!

– True Colours finns för att hylla människor i HBTQ-communityn och deras släkt och vänner, säger Catarina Elvroth, produktansvarig för True Colours på Altia. Eftersom en del av försäljningen går direkt till Regnbågsfonden bidrar alla som köper True Colours till att människor i hela världen får förutsättningar att vara sig själva utan att behöva vara rädda för att bli förföljda.

Regnbågsstiftelsen startades och drivs av Jonas Gardell, Jon Voss och Arto Winter. Kajsa Bergkvist och Fredrik Robertsson sitter i styrelsen. Stiftelsen hjälper såväl HBT-organisationer som enskilda HBT-personer i världen med ekonomiskt bistånd. De har varit med och utvecklat såväl namnet som utseendet på flaskan samt vilken druvsammansättning cavan ska ha. Resultatet är en flaska i regnbågsfärger och ett innehåll som har frisk fruktighet av citrus, mineral och röda äpplen med viss nötighet i eftersmaken. Det passar utmärkt som aperitif, skaldjursrätter och till varma och kalla förrätter. Det är också gott till fräscha desserter.

Premiären för True Colours skedde på QX-galan på Cirkus i Stockholm. Man hoppas på att även kunna ta fram ett röd- och ett vitt vin samt ett alkholfritt alternativ.

 

Artikelnr: 78045

Pris: 98 kr

Beställningssortimentet

 

Text och bild – pressmaterial

 

Visited 41 times, 1 visit(s) today