Du i Fokus
Dryck

Italienska sommarvibbar med Chill Out Wine Spritzer Aperitivo

skriv ut
Det välkända vinvarumärket CHILL OUT introducerar Wine Spritzer Aperitivo, en fräsch och fruktig spritz som adderar en färgglad twist till sommarens alla sociala sammankomster.

Det italienska konceptet Aperitivo är en enkel idé och ett väldigt socialt och funktionellt sätt att möta upp vänner och ta en drink samt njuta av olika sorters aptitretare och snacks – en livsstil som passar varumärket CHILL OUT perfekt.

CHILL OUT Wine Spritzer Aperitivo är en bittersöt vincocktail med en klar orange färg. Smaken är fräsch och fruktig toppad med läckra toner av apelsin och örter – en perfekt balans mellan sött och bittert som ger en härligt läskande smakupplevelse.

– Vi ville göra vår egen twist på en av världens trendigaste drinkar och förenkla sommarens tillställningar med en färdigblandad sommarcocktail. Resultatet är en fräsch, bubblande och färgstark vindrink som tillför det lilla extra i både smak och färg, säger Ewa Wirström, Brand Manager.

CHILL OUT Wine Spritzer Aperitivo är en färdigblandad vindrink som gärna serveras kall med mycket is och apelsinskivor. Vill man få in ytterligare färg – dekorera med färsk mynta eller andra färska örter. Riktigt friskt och fräscht, en god sommardryck helt enkelt!

Artnr: 86703-04
Pris: 22,90 kr

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 25 times, 1 visit(s) today