Du i Fokus
Hem & Inredning

Uppblåsbara tält för bekvämare camping

skriv ut
Vi är många som stått med tältpinnarna i ena handen och kliat oss i skallen med den andra. Det är inte helt enkelt att slå upp ett tält alla gånger. Men nu blir allt mycket lättare! Nu finns det uppblåsbara tält!

Nya uppblåsbara Outwell Smart Air Polyester-tälten med sex platser erbjuder tre avdelningar som har utformats för att ge lyxigt mycket plats och takhöjd för att underlätta rörelse samt utrymme även för möbler. Kabelgenomföring i sovrummet gör det möjligt att använda elektriska bekvämligheter som belysning, surfplattor och annat, så att det känns som hemma.

Det nya Royal Master-sovrummet har även den nya värmereflekterande beläggningen på yttertältet ovanför innertältet för att hjälpa till att reglera temperaturen. Tillsammans med det ljusreducerande Night Sky-taket hjälper detta till att skapa en stämning som bidrar till en god natts sömn. Sidoväggens fönster motsvarar dem i yttertältet för att ge utsikt och extra ljus till innertältet vid behov. Stora bakre nätpaneler gör det möjligt att komma åt det bakre ventilationssystemet.

Sovrummet har den flexibla Outwell Universal Innertälts-designen som gör att en sida av sovrummet kan rullas tillbaka för att ge extra boyta. Extra förvaringsfack och upphängningslina bidrar till bekvämligheten.

Tältet pumpas upp av den medföljande, manuella högkapacitetspumpen. Tältpinnarna är självlysande och lätta att se i dåliga förhållanden och på natten. Alla sömmar är tejpade och  säkerställer att regn inte kommer in i tältet. Outwell har också gjort den främre boytan avtagbar, vilket gör det enorma tältet ännu enklare att resa, transportera och underhålla. Den delen sätts helt enkelt fast med blixtlås och blåses upp separat.

Så nu slipper vi stå där och klia oss i skallen, nu är det bara att blåsa upp tältet och känn sig som hemma!

 

Text och bild – pressmaterial

Visited 38 times, 1 visit(s) today