Du i Fokus
Mat & Dryck

Otroligt god glass helt naturligt!

skriv ut
Den växtbaserade trenden inom mat fortsätter växa. På sommaren ska man äta glass och då måste det naturligtvis finnas även veganska alternativ. Självklart ska en glass med helt naturliga ingredienser heta Naturli’!

Smaken är en viktig parameter och konsumenter efterlyser nu också en större vegansk variation. I linje med det lanserar Orkla i Sverige Naturli’ glass, en 100 procent växtbaserad glass.

– För att fler ska välja växtbaserad kost måste det bli enklare att göra det valet. Därför tycker vi det är extra roligt att vi nu också kan erbjuda en växtbaserad glass, gjord på havre som bas, säger Josefin Buregård, marknadschef på Orkla Foods Sverige.

Smaken har varit i fokus vid utvecklingen av Naturli’ glass, som nu kommer till den svenska marknaden i tre spännande smaker; lakrits med Panda-lakritsbitar, salt karamell med rostad mandel, och hallon med chokladflingor.

Testpatrullen har fått smaka den nya glassen och konstaterar nöjt att den är riktigt, riktigt god! Lakritssmaken kan vara en av de godaste på marknaden faktiskt, men det är Salt karamellen som vinner smaktestet solklart! Den känns fräsch, smakerna sitter som en smäck och de där rostade mandlarna är pricken över i. Gillar man glass ska man absolut kolla in Naturli’, oavsett om man är vegan eller ej. Det är helt enkelt en riktigt god glass!

Naturli’ har funnits på den danska marknaden sedan 1988 och är ett etablerat varumärke i Danmark. Varumärket står för 100 % växtbaserat samt 100 % smak och kvalitet. Glasserna finns ute i butik nu på City Gross, Matrebellerna och Lidl.

 

Text och bild – Marlene Rindå Jikita

 

Visited 20 times, 1 visit(s) today