Du i Fokus
Mat & Dryck

Melon- och mozzarellasallad

skriv ut
4 portioner
  • 1/2 honungsmelon
  • 100 gr bladspenat
  • 1 pkt cocktailtomater
  • 1 knippe vårlök
  • 1 pkt mozzarella
  • 1 msk olja
  • 1/2 msk balsamvinäger
  • salt
  • peppar
Gör så här:

Kärna ur melonen, ta bort skalet och skär i lagom stora tärningar. Dela tomaterna i “kvartar”. Grovhacka spenaten och finhacka vårlöken. Blanda ihop alltsammans och fördela mozzarellan över alltsammans. Krydda med salt och peppar. Ringla över oljan och vinägern.

Servera med något gott från grillen och en god sås.

För er Viktväktare:

Points: 17 P för allt

Personliga Points:  31 PP för allt

Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita

Visited 30 times, 1 visit(s) today