Du i Fokus
Mat & Dryck

Greppa årets mest unika vinflaska – MYTH Red Blend

skriv ut
Vinet. Myten. Legenden. Förpackad i en flaska helt unik i sitt slag som ska komma att bli höstens stora samtalsämne. Låt oss presentera MYTH Red Blend.

MYTH Red Blend är ett välgjort och fruktigt vin gjort på druvorna cabernet sauvignon, barbera och pinot nero. Druvorna är plockade från kullarna i norra Italien, närmaste bestämt Piemonte, där klimatet är optimalt och bidrar till att solmogna druvor fullsmockade med aromer och smak.

 

MYTH Red Blend är ett mycket fruktigt och generöst vin i appassimento-stil som har en runda, fyllig munkänsla med balanserade tanniner som ger vinet struktur och som lyfter fram den söta fruktigheten. Vinet har en balanserad syra och en viss kryddighet med inslag av choklad och vanilj samt av mörka bär såsom björnbär, körsbär och plommon. Avslutet är långt och balanserat.

Passar som ”handen i flaskan” till de flesta kötträtter, till exempel till grillade rätter av fläsk-, lamm- och nötkött. Vinet matchar även väl till mustiga grytor och i all sin enkelhet till lagrade hårdostar.

MYTH Red Blend – gripande gott (Beställningssortimentet)

MYTH RED BLEND
Pris: 119 kr
Nr : 57905

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 23 times, 1 visit(s) today