Du i Fokus
Mat & Dryck

Glassiga nyheter från SIA!

skriv ut
Svenska konsumenter köper mest ekologiskt i hela världen. SIA Glass märker av efterfrågan och ökade försäljningen med 20 procent på sitt ekologiska sortiment under första halvåret 2016 och lanserar nu ännu fler spännande nyheter i sitt sortiment. Ekologisk ChokladKola, lyxig Hazelnut och krämig Kanelbulleglass har sett dagens ljus!

Chokladkola sia glass

SIA Glass ekologiska glass är certifierad enligt EU-ekologiska regler. Ett regelverk som syftar till att förse konsumenter med fräscha, smakliga och tillförlitliga livsmedel samtidigt som de naturliga systemen respekteras. Målsättningen är att göra Sveriges godaste grönaste glass. Säsongens ekologiska nyhet heter ChokladKola och är en läcker smakkombination av chokladgräddglass och len kolasås.

Hazelnut Sia Glass

SIA Glass finaste dessertglass är förpackade i de eleganta svarta förpackningarna. Nu får premiumsortimentet sällskap av smakfulla Hazelnut. Extra mycket färsk grädde i gräddglassen lockar fram smakerna från de exklusiva råvarorna. Höstens lyxigaste nyhet är smaksatt med äkta hasselnötspasta och hackade rostade hasselnötter.

Kanelbulle Sia Glass

Lagom till Kanelbullens dag lanserade SIA Glass ytterligare en krämig nyhet. Man vill hylla fikakulturen och lyfta den ett snäpp till med glassen
Kanelbulle. Krämig gräddglass, len kanelrippel, goda degbitar och krispiga sockerpärlor.

Testpatrullen har självklart smakat alla glassar och fick direkt en favorit! Kanelbulle vann med hästlängder och var godaste glassen vi smakat på länge! Den är krämig, smakar mycket kanelbulle och har små knäckiga bitar av deg och sockerpärlor. De andra två nyheterna var också goda, men inte alls som kanelbulle – den slår det mesta i år faktiskt!

Bild och text – Marlene Rindå Jikita

 

Visited 25 times, 1 visit(s) today