Du i Fokus
BakningMat & Dryck

En “lättare” ostkaka

skriv ut
3 Portionsformar
  • 250 g keso
  • 3 ägg
  • 2 msk mandelspån
  • 2 msk strösocker
  • 2 droppar bittermandelarom
Gör så här:

Sätt ugnen på 175 grader.

Knäck äggen i en skål och vispa ihop med sockret och bittermandelaromen tills det är pösigt. Blanda försiktig ner keso och mandelspån. Fördela smeten jämt i 3 portionsformar med hjälp av en sked.

Grädda i ugnen ca 35 minuter.

Servera med sylt och grädde.


För er Viktväktare:

Points: 2 Points per form, om man använder Mini-keso och sötströ. Lägg till Points för tillbehören.



Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita – duifokus.se


Visited 4 049 times, 1 visit(s) today