Du i Fokus
Dryck

Nytt rödpang från Tr3 Apor

skriv ut

Tr3 Apor lanserades 2009 som vitt vin och blev snabbt en succé. Apfamiljen har växt och idag finns Tr3 Apor som vitt vin, rosévin, cider samt bubbel i tre populära smaker. Nu finns aporna även i rött.

Det nya boxvinet är mjukt, smakrikt och bärigt rött med smak av solmogna jordgubbar, mjölkchoklad och hallon. Vinet matchar så väl minglet som middagen och chipsskålen. Eller som Tr3 Apor själva säger: “Ett varmt och solmoget rött vin som passar det mesta och de flesta. Ett vin som passar till mat, mingel och mjölkchokladen. Särskilt passande för dem som tycker att rött vin oftast smakar apa“.

– Det här rödpanget har vi utvecklat tillsammans med våra ap-fans. Vi frågade dem helt enkelt hur de vill att ett gott rött vin ska smaka och sedan har vi jobbat länge med att hitta ett stramfritt, lättdrucket rött med smak av solmogna jordgubbar, mjölkchoklad och hallon, säger Maria Wästlund, marknadschef på Enjoy Wine & Spirits.

Ett rödpang som passar de flesta sammanhang!

– Vi har länge försökt att hitta ett rött vin som ska passa våra apfans i smaken och förhoppningsvis tilltala många konsumenter som gillar lättdrucket rött med mycket smak. Nu är vi glada att lansera ett mjukt, smakrikt och bärigt rött som liksom de andra produkterna i ap-familjen har en låg alkoholhalt, säger Melker Ström, produktansvarig på Enjoy Wine & Spirits.

Tr3 Apors Rödpang passar bra i goda vänners lag, till grillat, buffén och festen. Vinner inte på att lagras.

Tr3 Apor Mjuk och smakrikt rött (beställningssortimentet, box 3 liter)

Art.nr: 59624

Pris: 179 kr

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Pressmaterial


Visited 46 times, 1 visit(s) today