Du i Fokus
Dryck

Nya Baileys Red Velvet Cupcake – dessert på flaska

skriv ut
Baileys-familjen har fått utökning. Red Velvet Cupcake är den nya drycken som beskrivs som en dessert på flaska. Nu slipper man välja mellan en god drink och krämig efterrätt, den är nämligen båda på en och samma gång!

Gräddlikören Baileys är sedan länge känd för att balansera på den utsökta gränsen mellan dryck och dessert. Det senaste tillskottet i Baileysfamiljen är inget undantag. Med inspiration från den ikoniska chokladkakan är Baileys Red Velvet Cupcake så nära dessert på flaska man kommer. Den karaktäristiska smaken av Baileys finns där, men med ett tydligt tillägg av cupcake. Dryck och dessert på en gång alltså. 

Med sin lyxiga smak av sammetslen Baileys Original Irish Cream ihop med saftig chokladkaka toppad med cream cheesefrosting och en nypa kakao är Baileys Red Velvet Cupcake här för att göra vinterkvällarna mysigare än någonsin. Red velvet cake har på senare år blivit symbolen för storslagen njutning och är ett riktigt praktverk. Båda att äta och se på. En perfekt present att ha med sig på vinterns middagar eller att njuta av i soffan under årets mörkare månader. Baileys Red Velvet Cupcake är en oemotståndlig hyllning i limiterad upplaga.

Red velvetkakan är en kändis i världen av sötsaker och har snabbt blivit en favorit hos många. Nu har Baileys gjort den mer lättillgänglig utan att tumma på den goda smaken. När mörkret lägger sig över Norden kan Baileys Red Velvet Cupcake sätta färg på alla mysiga sammankomster, säger Tina Timm på Diageo.

Baileys Red Velvet Cupcake är ljuvlig som den är tillsammans med en isbit, men den äventyrlige kan med fördel använda den som ingrediens i drinkar. Vad sägs om en Red Velvet Cupcake Hot Chocolate eller en Red Velvet Cupcake Martini?

Baileys Red Velvet Cupcake Hot Chocolate
(För två personer)

10 cl Baileys Red Velvet Cupcake
5 dl mjölk
160 g hackad eller riven mörk choklad

Gör så här:
Fördela chokladen jämnt mellan två koppar.
Värm mjölken i en kastrull och häll den sedan över chokladen i kopparna. Låt kopparna stå
någon minut innan du rör om så den sista chokladen smälter.
Addera 5 cl Baileys Red Velvet Cupcake i kopparna och rör om. Toppa med grädde och
marshmallows för att lyxa till det. Njut!

Baileys Red Velvet Cupcake Martini Cocktail
(För två personer)

10 cl Baileys Red Velvet Cupcake
5 cl vodka
Smält vit choklad

Gör så här:
Doppa martiniglasens kant i chokladen och låt svalna.
Häll Baileys Red Velvet Cupcake och vodka i en shaker fylld med is.
Skaka och häll upp i glasen. Servera och njut!

 

Baileys Red Velvet Cupcake

Artnr: 41086

Pris: 205 Kr

 

Text, recept och bild – Pressmaterial

 

Visited 26 times, 1 visit(s) today