Minttu med smak av kanelbulle

skriv ut

Nu lanseras den älskade kanelbullen i flytande form. Minttu Cinnamon Bun är en läcker kombination av nygräddad kanelbulle och frisk mint. 

Kalendern är fylld med dagar tillägnade mat och bakverk, men få orsakar lika mycket ståhej som kanelbullens dag den 4 oktober.

Som en hyllning till vår mest älskade bulle anammar nu Minttu den svenska fikatraditionen genom att lansera Minttu Cinnamon Bun – en shot med len smak av kanelbulle och frisk mint. Endast 200 flaskor av den exklusiva utgåvan att lanseras i Systembolagets beställningssortiment.

Vi fortsätter att addera nya spännande smaker som baseras på den klassiska pepparmint-Minttun. I år inviger vi det tjugoförsta året av kanelbullens dag genom att välkomna det älskade bakverket i Minttus produktportfölj, säger Lisa Seifert, varumärkesansvarig för Minttu.

Minttu Cinnamon Bun är tillverkad i Åbos CO2-neutrala fabrik och har en alkoholhalt på 30 procent till skillnad mot originalets 35 procent. Smaksättningen passar perfekt som tillbehör till det svenska fikat eller som ingrediens i den omtalade Freakshaken. Hoppa på freakshaketåget med Minttus egna recept!

Minttu Cinnamon Bun Freakshake

  • 50 ml Minttu Cinnamon Bun
  • 50 ml Mjölk
  • 2 skopor vaniljglass
  • 1 skopa is

Blanda ingredienserna i en mixer. Häll ned de mixade ingredienserna i ett glas. Tillsätt sedan vispgrädde och garnera med allt gott du kan tänka dig. Varför inte toppa med en kanelbulle dagen till ära?

 

Minttu Cinnamon Bun

Artikelnummer: 8234802

Pris: 193 kr

Text och bild – Pressmaterial