Du i Fokus
Dryck

Knasigt, krispigt bubbel från Tr3 Apor

skriv ut
Aporna har gjort det igen! Tr3 Apor lanserades 2009 som vitt vin och blev snabbt en succé. Produktfamiljen har växt och växt, nyligen lanserades “Bubbel med smak av krusbär och fläder”. En somrig kombination som passar till det mesta, enligt aporna själva.

Alla går inte igång på franska vingårdar och flaskor med stamtavlor. För en del är smaken det enda som räknas. Det är för dem Apprna har tagit fram ännu ett fräscht bubbel. En sällskaplig dryck som smakar krusbär och fläder och som passar till det mesta.

– Efter succéerna med de tidigare smakerna på Tr3 Apor Bubbel (hallon & persika och ananas & jordgubb) tycker vi att det är dags för ännu en ny fräsch och fruktig smak i ap-familjen. För aporna är smaken alltid det viktigaste och därför har vi lagt ner vår själ i att hitta en spännande, naturlig och fräsch smak från den djungel vi utforskat, säger Melker Ström, produktansvarig på Enjoy Wine & Spirits.

“Bubbel med smak av krusbär och fläder” är ett friskt, fräscht och fruktigt bubbelvin smaksatt med krusbär och fläder. Blandar man krusbär och fläder får man en smak som är knasigt krispig. Ungefär som farmors hemgjorda favoritsaft, men utan det gamla och tråkiga. Det här bubblet kan beskrivas som exakta motsatsen och smakar bara sommar. Vardag, fest eller släktmiddag spelar ingen roll. Huvudsaken är att bubblorna är väl kylda. Apkalla skulle vissa säga.

– De som älskar Tr3 Apor och bubbel kommer inte att bli besvikna. Det här bubblet har en krispig och fräsch smak av sommar. Den som beställer åtta flaskor får dem i en fräsig banankartong, precis som vid de tidigare lanseringarna, säger Maria Wästlund, marknadschef på Enjoy Wine & Spirits.

Tr3 Apor Bubbel med smak av krusbär och fläder

Art.nr: 55154

Pris: 75 kr

 

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 43 times, 1 visit(s) today