Du i Fokus
Dryck

Karins Veranda värmer gott en kall höstkväll

skriv ut

Lagom till höstens intåg lanseras Karins Veranda, ett stekhett rött vin från Spanien som värmer både kropp och själ. Det här är vinet som med sina ljuva penseldrag ska få oss att tänka på det där smultronstället som har en speciell plats i våra hjärtan; bryggan vid lantstället, vännens balkong i stan eller verandan hemmavid.

Tiden på året har inträffat då luften är hög och kvällarna blir allt kallare. Det är läge att krypa upp i soffan med någon man tycker extra mycket om. Här kan man kura tillsammans med Karins Veranda i glasen, vinet från Spanien som hjälper att sätta rätta stämningen.

Karins Veranda är vinet som ska inspirera och få oss att resa i minnenas allé till en plats vi vill återvända till om och om igen. När sommaren blir till höst vill vi blicka tillbaka på sommarens höjdpunkter tillsammans med ett vin som värmer oss i själen, säger Oskar Johansson, Senior Business Development Manager på Anora.

Det ekologiska röda vinet är gjort på Spaniens nationaldruva, tillika gunstling, tempranillo. Både doft och smak är fyllda till bredden med toner av mogna röda bär där hallon, solmogna jordgubbar och mörka körsbär utgör de stora penseldragen på konstverket och där plommon, vaniljtoner samt en fläkt av fat visar upp sig som en vacker siluett. Bag-in-boxen är dekorerad med ett vackert konstverk inspirerat av vårt lands akvarelltraditioner.

Drick det rakt upp och ner som det är i ensamt majestät eller ackompanjerat charktallriken, fågel eller fisk. Servera gärna vinet från en karaff då smakerna kommer fram bättre när det luftas, säger Oskar.

Karins Veranda är en ny färgklick i Systembolagets beställningssortiment som lätt kan beställas till valfri butik.

Karins Veranda Ekologiskt Rött Vin
Artikelnr: 55318
Pris: 194 kr


Text och bild – Pressmaterial

Visited 34 times, 1 visit(s) today