Du i Fokus
Dryck

Hallon-Torsken från Torsken & Co

skriv ut

Torsken & Co, grundat 2021 av Markus Henriksson, Jacob Zachrisson och Philippe Bordonado, presenterar stolt sitt senaste tillskott, Hallon-Torsken. Företaget, känt för sin passion för shotlikör och engagemang för ekologiskt och hållbart arbete, har tillsammans med hantverksdestilleriet Fieuraas Distillery skapat en klarröd likör med spännande smaker.

Hallon-Torsken är en frisk och söt ekologisk shotlikör med en distinkt smak av färska hallon, samt subtila toner av vanilj, lakrits och örter. Den hantverksmässigt framställda shotlikören är designad för att vara mångsidig, passande både i olika drinkar och som en njutning på egen hand – över is eller som en shot.

-Vi är stolta över att ha fokuserat på ekologiska råvaror, inklusive svensktillverkad veteråsprit, samt valet av PET-flaska för Hallon-Torsken. Detta beslut kändes naturligt för både Torsken & Co och Fieuraas Distillery, då vi delar en gemensam vision om en mer hållbar framtid, berättar teamet på destilleriet.

Torsken & Co har från starten år 2021 varit förknippat med en stark vilja att bidra till en mer hållbar framtid. Grundarna har engagerat sig i att skapa inte bara en enastående dryckesupplevelse, utan även ett företag som tar ansvar för dess påverkan på miljön. PET-flaskan är inte bara praktisk, den minskar även klimatavtrycket med hela 63% jämfört med en glasflaska.

Ett roligt tillskott i shots-hyllan, särskilt för den som tycker om färg, spännande smaker och häftiga drinkar.

Serveras kyld eller används som drinkingrediens.

Hallon-Torsken

Artnr: 82145

Pris: 160 krText och bild – Pressmaterial

Visited 23 times, 1 visit(s) today