Du i Fokus
Dryck

Gediget hantverk från Washington State

skriv ut

Chateau Ste Michelle är med sina många prisbelönta viner den mest framstående vinegendomen i Washington State. Ett gediget utbud har gjort egendomen till en pionjär vad gäller kvalitetsviner i olika prislägen.

När premiumboxen Chateau Ste Michelle Washington State Chardonnay lanserades blev den snabbt en succé. Nu lanseras en ny årgång 2020 av Chateau Ste Michelle Washington State Chardonnay. Årgången bjuder på en stor koncentration och komplexitet, uppbackad av en frisk syra. Vinet har en generös smak av solmogen frukt, brynt smör och valnötter.

Den röda motsvarigheten Chateau Ste Michelle Washington Estate Syrah finns också på hyllan. Här får du allt man kan önska av en tillgänglig och läckert fruktig syrah med inslag av mörk frukt och kryddiga örter. Varma somrar och svalka under skördetiden i kombination med uttrycksfulla växtplatser, har gjort syrah till Washington States nya stjärna. Här får druvorna de bästa av förutsättningar vilket ger ett fantastiskt samspel mellan djupt mogen frukt, klassisk elegans och stor fräschör.

Chateau Ste Michelle Washington Estate Chardonnay 2021
Pris: 299 kr. Art nr: 5409
3000 ml.

Chateau Ste Michelle Washington Estate Syrah 2019
Pris: 259 kr. Art nr: 2562
2000 ml.

Text och bild – Pressmaterial

Visited 4 times, 1 visit(s) today