Du i Fokus
Dryck

Don Simon Premium Sangria – nyhet i elegant förpackning

skriv ut
När romarna invaderade Spanien 207 år f. Kr planterade de även de första vinplantorna i landet. Vinodlingarna blev en del av Spanien, och lokalbefolkningen började så småningom tillsätta citrusfrukter, kryddor och andra ingredienser i det röda vinet. De kallade drycken för sangria efter sangre, som är spanskans ord för blod, och syftar till vindryckens röda färg.

När sangria sedan serverades  på världsutställningen i New York 1964 blev det stor succé, och sangria har sedan dess varit en populär dryck över hela världen.

Don Simon Premium Sangria är en nyhet i en elegant och somrig flaska från Spaniens största vinhus. Premiumsangrian är fräsch, god och och håller hög kvalitet. Den har en omsorgsfull blandning av kryddor, frukt och socker, och den har även en lätt kolsyra. Den har en välbalanserad doft med mörka bär, körsbär, citron, kanel, kryddpeppar, vanilj och frukt. Smaken har en trevlig sötma som piggas upp av en lätt kolsyra. I den fruktiga eftersmaken finare man inslag av mörka bär, pomeranskryddor och frukt.

Servera den kall med mycket is och garnera med färska frukter eller bär. Don Simon Premium Sangria passar även bra till mat med tydlig sötma. Passar till både picknicken och minglet.

 

Pris: 99 kr

Artikelnr: 72184

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 20 times, 1 visit(s) today